Trump Biden'a küfür etti: Duyanlar kulaklarına inanamadı

Trump Biden'a küfür etti: Duyanlar kulaklarına inanamadı
Donal Trump, ABD Başkanı Joe Biden'a mitingde küfür etti.

Mehmet Emin ÖZTÜRK / KAMU SON HABER

Donald Trump, Pensilvanya'daki Erie Insurance Arena'da yeni bir miting yaptı.

Mevcut hükümetteki herkesin suçlu olduğu iddia eden Trump Amerika’yı kurtarabilecek tek kişinin kendisi olduğunu savundu.

Eski ABD Başkanı Trump, mitingde kendisine yöneltilen iddianameleri ve suçlamaların yersiz olduğunu belirtirken Biden ve ailesini suç örgütü olmakla suçladı.

Hakkında "gizli belgeler" soruşturması açılan Trump, Başkan Joe Biden için, "ahlaksız Joe Biden", "aptal bir o. çocuğu" ve "Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı" gibi ağır ifadeler kullandı.

Ses getiren miting konuşmasında Donald Trump, "Biden suç ailesini tartışmayı reddediyorlar, ancak yanlış hiçbir şey yapmayan Donald Trump'ın asılsız iddianamelerini haber yapmaktan zevk alıyorlar” dedi.

"GİZLİ BELGELER SORUŞTURMASI"

Trump'ın Florida'daki evi, 8 Ağustos 2022 sabahında "gizli belgeler" soruşturması için FBI ajanları tarafından basılarak aranmıştı.

Baskını ve hakkında devam eden soruşturmaları "siyasi" olarak niteleyen Trump, özellikle Mar-a-Lago'dan alınan belgelerin "bağımsız bir hakem veya özel bir hakim" tarafından incelenmesi talebinde bulunmuştu.

Trump hakkında yürütülen "gizli belgeler" ve "6 Ocak Kongre baskını" soruşturmalarına, özel yetkili uzman olarak atanan eski başsavcı Jack Smith başkanlık ediyor.

Donald Trump, 4 Nisan'da, 2016 başkanlık seçimleri sırasında bir kadına "sus payı" ödediği yönünde kendine yöneltilen cezai suçlamalar kapsamında Manhattan Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkmıştı. Trump, hakkındaki suçlamaları reddetmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.