Tokat'ta yolcu otobüsüne ateş açıldı

Tokat'ta yolcu otobüsüne ateş açıldı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsüne kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, yolcular başka bir otobüsle yollarına devam etti.

Olay, Tokat'ın Erbaa ilçesinde seyir halindeki bir yolcu otobüsüne kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açılmasıyla gerçekleşti. Olayda yaralanan olmadı. Ancak otobüsün motor kısmına isabet eden saçmalar mazot filtresini deldiği belirtildi. Otobüs sürücüsü, olayı fark edince aracı durdurarak yolcuları başka bir otobüse aktarmış ve Jandarma ekipleri de olayla ilgili inceleme başlatmış durumda.

tokat2.jpg

Otobüs şoförü Hakan Başören, olayı fark etmediklerini ve sadece ateş sesini duyduktan sonra bir süre sonra araçta hasar olduğunu anladıklarını ifade etmiş. Olayın detayları ve saldırganların kimliği konusunda henüz bilgi bulunmamakla birlikte, jandarma incelemeleri sonucunda daha fazla bilgi ortaya çıkabilir.

tokat3.jpg

Bu tür olaylar genellikle yerel kolluk kuvvetleri tarafından titizlikle incelenir ve sorumluların bulunarak adalet önüne çıkarılması amaçlanmaktadır. Bu olayın ardındaki nedenler ve saldırının motivasyonu da jandarma incelemesi sonucunda aydınlatılabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.