İki grup arasında kavga çıktı 11 kişi yaralandı

İki grup arasında kavga çıktı 11 kişi yaralandı
Aydın’da husumetli olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada 3’ü ağır 7 kişi yaralandı.

Aydın'ın Buharkent ilçesindeki Kamilpaşa Mahallesi'nde akşam saatlerinde iki aile arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı husumetli olan ailelerin karşı karşıya gelmesiyle başladı. Kavgaya çok sayıda kişi katıldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Polis, kavgayı ayırırken, şüphelileri gözaltına aldı. Ancak olayın duyulması üzerine ailelerin yakınları karakol önünde toplandı. Karakola girmeye çalışan kalabalığı polis havaya ateş ederek durdurmaya çalıştı. Durumun daha da kötüleşmesi üzerine jandarma ekipleri de bölgeye geldi. Jandarma ve polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak için müdahale etti.

aw090618-02.jpg

Yaralananlar ise Buharkent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Nazilli'ye sevk edildi. Hastane önünde de aile üyeleri beklerken, yaralıların hastaneden çıkmasını engellemeye çalışan aile üyeleri ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, yaralıların güvenli bir şekilde Nazilli'ye gönderilmesini sağladı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelilerin kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.