Tırın damperi üst geçitte sarkarak asılı kaldı

Tırın damperi üst geçitte sarkarak asılı kaldı
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir tıraylerin açılan damperi üst geçite çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırın damperi üst geçide takılarak asılı kaldı.

Olay, Sepetlipınar Mahallesi D-130 kara yolu geçişinde Yalova istikametinde gerçekleşti. 08 ABJ 753 plakalı Mercedes marka tıraylerin sürücüsünün ismi belirlenemeyen aracı, seyir halindeyken açılan damperi önce elektrik tellerine, ardından ise üst geçide çarptı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle tırın damperi üst geçitte sarkarak asılı kaldı.

aw121292-02-1.jpg

Çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler, yaşanan gürültü üzerine durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar sonrasında polis ve SEDAŞ ekipleri olay yerine sevk edildi. Neyse ki, kaza sonucunda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirlendi.

aw121292-05.jpg

Kaza sonrasında üst geçitte meydana gelen hasar nedeniyle D-130 kara yolunda Yalova istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Ekipler, damperi kaldırma ve kopan telleri onarma çalışmalarını sürdürürken, trafik kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

aw121292-01-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.