Tekel bayi vahşetinin perde arkası! Beğenileri ele verdi

Tekel bayi vahşetinin perde arkası! Beğenileri ele verdi
Esenyurt'ta tekel bayisindeki Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı katleden Tarık Özerbay PKK ve FETÖ sempatizanı çıktı.

Türkiye Esenyurt'ta bulunan tekel bayisindeki katliamı konuşuyor. Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı öldüren Tarık Özerbay'ın PKK ve FETÖ sempatizanı olduğu ortaya çıktı. Takvim’de yer alan habere göre, Özerbay'ın Twitter hesabından yaptığı beğenilerde terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'ın ve FETÖ'cü hesapların olduğu görülüyor. Öte yandan sosyal medyada gündem olan tekel etiketinin arkasında da FETÖ ve PKK parmağı çıktı.

aaaa.jpg

Esenyurt'ta iki kişinin öldürüldüğü tekel bayisindeki silahlı saldırının şüphelilerinden Murat Özer Esenyurt'ta yakalandı. Polis ekiplerinin diğer şüpheliler çalışmaları sürerken, şüphelilerden Tarık Özerbay ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

FETÖ VE PKK SEMPATİZANI

bbbbbbb.jpg

Twitter hesabından paylaşım yapmayan Tarık Özerbay'ın terör soruşturmaları nedeniyle tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş ile ilgili paylaşımları beğendiği görüldü. Öte yandan dikkat çeken bir diğer detay ise tekel etiketinin sosyal medyada kısa sürede gündem olması olmuştu. Gündem olmasının arkasında ise FETÖ ve PKK bağlantılı bot hesapların olduğu ortaya çıktı.

bgnfbnfxgnfxn.jpg

Twitter'da yapılan çalışmalar neticesinde "Tekel" etiketi altında paylaşımda bulunan 35.368 hesaptan 9.220'sinin bot; 26.148 hesabın ise isimli hesap olduğu tespit edildi. 26148 isimli hesaptan ise 5136'sının FETÖ bağlantılı; 2898'inin de terör örgütü PKK bağlantılı hesap olduğu ortaya çıktı.

Araştırma sonucuna göre paylaşım yapanların yüzde 52'sini oluşturan 18114'ünün isimli hesap; yüzde 48'ini oluşturan 17254'ünün ise bot ve terör bağlantılı hesaplar olduğu tespit edildi.

aaaaaaaaaaaaaa.jpg

NE OLMUŞTU?

Olay, dün 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayiinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiye adeta kurşun yağdırdı. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı.

jjjjjjjjjjjjjj.jpg

Saldırganlar geldikleri ciple olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Erzen ve Bayındır kurtarılamadı. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri tespit edilen 4 şüpheliden Murat Özer ve S.Ö. yakalandı. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.