Tek bir SMS ile bin TL verilecek

Tek bir SMS ile bin TL verilecek
Tek bir SMS ile bin TL kazanma fırsatı sunan Ziraat Bankası’nın kampanyası bugün sona eriyor.

Erhan KARADAĞ/ KAMU SON HABER

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden müşterilerine özel yeni kampanyasını duyurdu. İnternet sitesinde yer alan bilgide, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TATİLSEPETİ'nden tek seferde yapılacak 10 bin TL – 19 bin TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 500 TL Bankkart Lira, 20 bin TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize bin TL Bankkart Lira verileceği açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757 'ye SMS gönderilmesi gerekiyor.

BAŞVURULARI KAÇIRMAYIN!

Bugün 23.59’da sona erecek kampanyada kazanılan Bankkart Liralar 14 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek ayrıca kullanılmayan Bankkart Liraların 22 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacağı belirtildi. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacak.

UÇAK BİLET SATIŞLARI DAHİL DEĞİL

Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilecek olup, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışı turlar dahil, tur paketi dışındaki yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet satışlarının kampanyaya dahil olmadığının altı çizildi.

liuluhgl.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.