Tehlike giderek büyüyor: İnternette en çok 'Türk kızı' ve 'Türk çocuğu' araması yapan ülke ortaya çıktı

Tehlike giderek büyüyor: İnternette en çok 'Türk kızı' ve 'Türk çocuğu' araması yapan ülke ortaya çıktı
Google verilerinde en çok 'Türk kızı' ve 'Türk çocuğu' araması yapan ülkeler Afganistan ve Pakistan oldu. Veriyi paylaşan Gazeteci Fatih Savuk, "Bachi bazi' adım adım Türkiye'ye geliyor. Buna dur de!” dedi.

İktidarın sınırların delik deşik olmasına göz yumması birçok tehlikeyi de beraberinde getirmeye devam ediyor. Gazeteci Fatih Savuk'un elde ettiği verilerde, Türk kızları ve Türk çocuklarının en çok aratıldığı ülkeler Afganistan ve Pakistan olduğu görüldü.

“BACHİ BAZİ ADIM ADIM TÜRKİYE'YE GELİYOR. BUNA DUR DE”

Söz konusu araştırmayı yapan gazeteci Fatih Savuk, elde ettiği verileri sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

“Google trendde 'Turkish girl' en çok Afganistan ve Pakistan'da aratılıyor. Daha ilginci ise 'Turkish boy', 'Turkish child' gibi çocuk istismarına konu olacak terimler ise açık ara en çok Pakistan'da aratılıyor. 'Bachi bazi' adım adım Türkiye'ye geliyor. Buna dur de!”

fat-001.jpg

fat2-001.jpg

fat3-001.jpg

fat4-001.jpg

fat5-001.jpg

“TÜRK KIZLARI VE ÇOCUKLARI SAPIKLAR İÇİN OYUNCAK OLUYOR”

Savuk’un paylaşımını alıntılayan Zafer Partisi lideri ise Ümit Özdağ ise “Türkiye dünyanın lunaparkı olunca Türk kızları ve çocukları sapıklar için oyuncak oluyor.” dedi.

fatumi.jpg

BACHİ BAZİ NEDİR?

Bacha Bazi sapkın bir Afgan geleneğidir. Küçük yaştaki erkek çocuklarına kadın kıyafetleri giydirilerek dans ettirilmesi gibi bir pedofili içerir. Bu gelenek başta Afganistan olmak üzere tüm dünyanın en büyük iğrençliklerinden biridir. Bu sapkın Afgan eğlencesi için genelde fakir ailelerin erkek çocukları tercih edilir. Geç saatlerde yapılan bu eğlencelerde çocuklar, partilerde milleti eğlendiriyor. Hatta bir çok kişiyle cinsel ilişkiye zorlanıyor.

Yüzyıllardır İslami esaslarını benimsemiş olan Afgan halkına göre zina çok büyük bir suçtur. Ancak, Afgan erkekleri homoseksüelliği zina olarak kabul etmeyip yaptıkları iğrençliklere kılıf uydurmuşlardır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.