Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda polis bile şaşkına döndü

Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda polis bile şaşkına döndü
İstanbul'da Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Kartal'da bir adrese yaptığı operasyonda aralarında antika tabancaların da bulunduğu çok sayıda tarihi silah, miğfer, kama ve kılıçlar ile hayvan postları ve doldurulmuş hayvan ele geçirildi.

(DHA)- Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 6 Temmuz Perşembe günü Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi'nde silah ticareti yapıldığı ihbarı gelen adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda C.B. ve C.Ö. isimli şüpheliler yakalandı.

Yapılan aramalarda, 9 tabanca, 8 tüfek, 8 şarjör, farklı kalibrelerde 127 adet fişek, 2 çelik yelek, 4 antika tabanca, 3 kaftan, 1 zincirli miğfer, 1 tel örgülü zırh, 2 kılıç, 13 kama, 3 farklı yabani hayvan derisi, 1 ayı postu, 1 kızıl tilki, 1 tablo içerisinde hayvan postu, 1 yaban keçisi postu, 1 dolgu halde yaban keçisi, 1 dolgu timsah, 1 dolgu baykuş, 2 yaban keçisi boynuzu, 1 hayvan dolgusu ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunlarına muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

kartalda-operasyon-antika-silahlar-ve-hayvan-postlari-ele-gecirildi-1578-dhaphoto9.jpg

kartalda-operasyon-antika-silahlar-ve-hayvan-postlari-ele-gecirildi-1578-dhaphoto5.jpg

kartalda-operasyon-antika-silahlar-ve-hayvan-postlari-ele-gecirildi-1578-dhaphoto2.jpg

kartalda-operasyon-antika-silahlar-ve-hayvan-postlari-ele-gecirildi-1578-dhaphoto1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.