Taraftarlar Mehmet Büyükekşi'yi Avusturya'da kıstırdı 'Stat çıkışı ortalık karıştı'

Taraftarlar Mehmet Büyükekşi'yi Avusturya'da kıstırdı 'Stat çıkışı ortalık karıştı'
Avusturya-Türkiye maçını izleyen Mehmet Büyükekşi stadyum çıkışında bir guru taraftar tarafından sert tepiye maruz kaldı.

Bu yaz düzenlenecek olan EURO 2024 için hazırlıklarına ara vermeden devam eden A Milli Takım dün akşam hazırlık maçı kapsamında Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernest-Happel Stadyumu'nda oynanan müsabakadan milliler 6-1’lik skorla maalesef mağlup ayrıldı.

Milli aradaki ilk maçında Macaristan'a deplasmanda 1-0 yenilen Türkiye, bu sonuçla birlikte oynadığı ikinci hazırlık maçını da kazanamamış oldu.

Dev müsabakayı yerinde izleyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün akşam yaşanan ağır hezimet sonrası stattan ayrıldığı esnada bir gurup taraftara yakalandı.

ekran-goruntusu-2024-03-27-094752.png

TARAFTARLARDAN SERT TEPKİ

Stadyumun çıkışında bir taraftar “Beşiktaş ile senin ne alıp veremediğin var” diye TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye bağırdı, diğer taraftarlar ise istifa etmesini istedi.

ekran-goruntusu-2024-03-27-094815.png

Kalabalık taraftar gurubunun kendisine gösterdiği sert tepkilerden sonra Büyükekşi yanındakiler tarafından koşar adım bölgeden uzaklaştırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.