Taksim metrosunda intihar girişimi

Taksim metrosunda intihar girişimi
Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda intihar girişimi

Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda bulunan Taksim istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunduğunu ve istasyon geçici süreliğine kapatıldı.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki Taksim istasyonunda yaşanan bu üzücü olayı bildiren Metro İstanbul, istasyonun geçici olarak kapatıldığını belirtti.

Yenikapı-Şişhane ve Osmanbey-Hacıosman istasyonları arasında seferlerin normal işletme düzeninde devam ettiği ifade edildi. Ayrıca, Şişhane-Osmanbey arasında ise ring seferlerinin yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonumuzda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Taksim istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Şişhane ve Osmanbey-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme düzeninde, Şişhane-Osmanbey arasında ise ring seferi olarak yapılmaktadır" denildi.

ekran-goruntusu-2024-04-26-152424.png

Geçtiğimiz günlerde bir kadın Şişli'de bulunan ve birçok kişinin uğrak noktası olan Cevahir alışveriş merkezinin 5. katından atlayarak intihar etti. Olay yerinde hayatına kaybeden Cansın Mayuk AVM'nin 5. katında bulunan korkulukları aşarak aşağıya atladı.

Yaşanan intiharın ardından 2. bir intihar vakası daha gerçekleşmişti. Kendini aşağıya bırakan bir kişide hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında polis ekipleri soruşturma başlattı.

ekran-goruntusu-2024-04-26-153238.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.