Tadı damaklarda kalan fındık tarator tarifi

Tadı damaklarda kalan fındık tarator tarifi
Farklı bir meze tarifi arayanlara, tadı damaklarda kalan fındık tarator tarifini denemelerini öneririz. İşte o leziz lezzet için yapmanız gerekenler...

Pratik bir meze arayanlar için hem sebze hem de balık yemeklerinin yanına eşlik edebilecek bir fındık tarator tarifimiz var. Bu tarifi uygulamak oldukça kolay. Üstelik sadece birkaç malzeme kullanmanız yeterli oluyor.

Misafirleriniz için kurduğunuz sofraların baş köşesinde yer edecek fındık tarator mezesi tarifi için neler yapmanız gerektiğini anlatmadan ve malzemeleri vermeden önce 15 dakika içerisinde hazır olabileceğini bilmelisiniz.

FINDIK TARATOR İÇİN MALZEMELER

  • ½ su bardağı fındık içi
  • 1 yemek kaşığı su
  • 1 dilim ekmek içi
  • ½ adet limon suyu
  • Tuz
  • 1 diş sarımsak

Malzemeleriniz hazırsa tarife başlayabilirsiniz.

findikk-tarator.jpg

FINDIK TARATOR NASIL YAPILIR?

Fındık tarator tarifini uygulamak için öncelikle ekmek içlerini rondodan geçirin. Ardından limon suyu ve su haricindeki tüm malzemeleri bir kap içerisinde karıştırın. Sıvı malzemeleri de ekledikten sonra fındık tarator hazır. İşte tarif bu kadar kolay.

Balık ya da sebzelerle tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.