Tabancayla vurduğu kişi kaza yapıp can vermişti Şüpheli yakalandı

Tabancayla vurduğu kişi kaza yapıp can vermişti Şüpheli yakalandı
İzmir'de Recep Baysener, sırtından tabancayla vurulduktan sonra otomobiliyle kaza yaptı. Baysener'in cinayet şüphelisi ise yakalandı.

Karabağlar ilçesinde alacak verecek yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan ve kaza yapan Recep Baysener (31) hayatını kaybetti. Olayın faili B.A. (24) ise polis tarafından Urla'da bir evde yakalandı. Olay, Vatan Mahallesi Polat Caddesi'nde dün akşam saat 17.30 civarında meydana geldi.

İddiaya göre, B.A. ile Recep Baysener arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.A., Recep Baysener'i sırtından tabancayla vurdu. Yaralanan Recep Baysener, otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı ancak direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla takla attı. Ters dönen araçtan çıkartılan Recep Baysener, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olay anı ve kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli B.A.'nın peşine düştü. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelinin Urla ilçesinde bir arkadaşının evinde saklandığı belirlendi. Polis, eve operasyon düzenleyerek şüpheliyi suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki sorgusu devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.