Bunu görmek için şahin gibi göz gerekir 9 Saniyede farklı renkteki kelebeği bulabilir misin

Bunu görmek için şahin gibi göz gerekir 9 Saniyede farklı renkteki kelebeği bulabilir misin
Bu bir optik illüzyonlu zeka testi ve sadece 9 saniyede çözebilenler çok zeki sayılıyor. Bu tür testlerde amaç, gözünüzü kandıran resimler arasında farklı olanı bulmaktır.

Bu görseldeki farklı mavi kelebeği bulmak için gözlerinizi kısmanız gerekiyor. Görseldeki mavi kelebeklerin hepsi aynı renk ve şekilde görünüyor ancak bir tanesi diğerlerinden daha küçük. Bu küçük mavi kelebeği bulmak için görseli uzaktan veya yakından incelemeniz gerek. Bu zeka testi, görsel algınızı ve dikkatinizi ölçüyor. Bu testi 9 saniyede çözenler, yüksek görsel zekaya sahip olduklarını kanıtlıyorlar.

Eğer bu testi 9 saniyede çözemediyseniz, üzülmeyin. Çünkü bu test çok zor ve birçok kişi başaramıyor. Doğru cevabı merak ediyorsanız, haberimizin devamında bulabilirsiniz. Görselin sağ alt köşesinde, diğerlerinden daha küçük olan mavi kelebeği görebilirsiniz. Bu kelebek, diğerlerinden farklı olarak kanatlarını açmış durumda. Bu farkı fark etmek için görseli dikkatlice incelemeniz gerekiyordu.

Bu zeka testi, sizin ne kadar iyi gözlem yaptığınızı ve detaylara dikkat ettiğinizi gösteriyor. Eğer bu testi başardıysanız, tebrikler. Siz de yüksek IQ'lu insanlardan birisiniz. Eğer başaramadıysanız, üzülmeyin. Çünkü bu test herkesin yapabileceği bir test değil. Siz de kendinizi geliştirmek için daha fazla zeka testi yapabilirsiniz.

ihuerfhure-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.