Sürücüler aman dikkat 'Yola çıkmadan bu listeyi kontrol edin'

Sürücüler aman dikkat 'Yola çıkmadan bu listeyi kontrol edin'
Karayolları Genel Müdürlüğü yayınladığı bülten ile sürücüleri devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin uyardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü günlük olarak yayınlanan "Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni" ile sürücüler yollarda devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı uyardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapılan güzergahlar şöyle;

Tekirdağ-İstanbul karayolunun 3-4. kilometrelerindeki kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım şu anda tek yönlü gidiş-geliş şeklinde sağlanmaktadır.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 5-10. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun belirli bir kesiminde her iki yönde izin verilmektedir.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle her iki istikamette de şerit daraltmaları ve trafik aktarmaları yapılarak, ulaşım kontrollü bir şekilde ikişer şeritten sağlanmaktadır.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48. kilometrelerindeki çeşitli kesimlerde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam etmektedir.

Refahiye-İliç yolunun 22-52, Bingöl-Karlıova yolunun 25-28, Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39, Çorum-Mecitözü-Amasya yolunun 19-26. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle belirtilen kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33. kilometrelerinde üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle sürücüler, servis yoluna yönlendirilmektedir.

Trabzon-Maçka yolunun 1-2. kilometrelerinde üstyapı onarım ve düzenleme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Trabzon-Maçka istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.