Spotify’dan çığır açacak yeni özellik!

Spotify’dan çığır açacak yeni özellik!
Dünyanın en önemli müzik platformu sayılan Spotify, herkesin faydalanabileceği ve kullanım deneyimini üst seviyeye taşıyacak yeni özelliği "Your Offline Mix"i paylaştı.

Yeni bir eklenti olan Your Offline Mix özellikle internet erişiminin sınırlı olabileceği anlara odaklanarak, kullanıcıların müzikten keyif alma biçiminde devrim yaratmayı hedefliyor. Bu çığır açan özellikle Spotify, kullanıcıların çevrimiçi bağlantılarından bağımsız olarak kesintisiz bir müzik deneyimi yaşamalarını sağlayarak ileriye doğru cesur bir adım atıyor.

KİŞİYE ÖZEL OLACAK

Spotify’ CEO’su Daniel Ek bu yeni kullanım şeklinin özellikle uçaklarda ve şehirden uzak yerlerde fark yaratacağını ifade etti. İster uçakta olun, ister metroda yer altında olun, ister sadece bağlantının zayıf olduğu bir bölgede olun, bu özellik görünüşte kusursuz bir dinleme deneyimi sağlayacaktır.

3.5 saat oynatma listesi sunacak şekilde hazırlanacak oynatma listesi, internetin olmadığı durumlarda telefonlara otomatik olarak indirilecek.

"Your Offline Mix", kişiselleştirme ve çevrimdışı erişilebilirlik olmak üzere her iki dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiren, özel olarak seçilmiş bir oynatma listesidir. Spotify'ın algoritmaları, kullanıcıların dinleme alışkanlıklarını, müzik tercihlerini ve favori türlerini analiz ederek onların zevklerine göre hazırlanmış benzersiz bir derleme oluştururken devreye giriyor.

İNTERNET BAĞLANTISINA GEREK KALMAYACAK

İster uzun yolculuklar, ister açık hava maceraları veya sadece dijital dünyadan kopma arzusu olsun, "Your Offline Mix", bulundukları yerden bağımsız olarak en sevdikleri müziğin keyfini çıkarmak isteyen kullanıcılar için yapılmıştır. Dinleyiciler, bir internet bağlantısı tarafından bağlanmadan ve takip edilmeden en sevdikleri parçaları dinleyebildiğinden, bir özgürlük ve esneklik duygusu geliştirir.

KAYNAK: Gizmochina

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.