Sözleşmesi uzatılmayan Muslera’nın yeni adresini duyurdular ‘Galatasaraylılara büyük şok’

Sözleşmesi uzatılmayan Muslera’nın yeni adresini duyurdular ‘Galatasaraylılara büyük şok’
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera’ya İtalya’nın en köklü kulüplerinden biri talip oldu. İşte haberin detayları…

Neredeyse 13 yıldır Galatasaray kalesini koruyan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera için tecrübeli teknik direktör Okan Buruk her ne kadar “Devam etmek istiyoruz” dese de, hala resmi sözleşme için bir görüşmenin yapılmamış olması efsane kalecinin takımdan ayrılacağı iddialarını her geçen gün güçlendiriyor.

Durum böyleyken, şimdi de usta eldiven için İtalya’nın en köklü kulüplerinden biri 2 yıllık bir sözleşme sunduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Elde ettiğimiz bilgilere göre, İtalya’nın Serie B liginde mücadele eden ‘Parma’, bu sezon Serie A'ya yükselmesi halinde Muslera’yı renklerine bağlamak istiyor.

İtalyan ekibinin 38 yaşındaki kalecinin menajeri ile görüşmeler gerçekleştirdiği ve bu görüşmede transfer şartlarının konuşulduğu bilgisi elde edildi.

Parma'nın Serie A’ya çıkması durumunda, Muslera'ya 2 yıllık bir sözleşme teklif etmeyi planladığı öğrenildi. Ancak 2011 yılından beri Galatasaray’ın file bekçiliğini yapan tecrübeli kaleci kararını sezon sonuna bıraktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.