Sözleşmeli Bilişim Personeli alım başvuru sonuçları açıklandı

Sözleşmeli Bilişim Personeli alım başvuru sonuçları açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı, sözleşmeli Bilişim Personeli alımı başvuru sonuçlarını açıkladı, Sözlü sınava girmeye hak kazananlar belli oldu.

Kübra ÇELEBİ / KAMU SON HABER

Tarım ve Orman Bakanlığı, Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Başvuru Sonuçlarını açıkladı. Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak olan 25 sözleşmeli Bilişim personeli için sözlü sınava girmeye hak kazananlar belli oldu.

Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, şöyle denildi;

​"Tarım ve Orman Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 (yirmi beş) Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için;

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, sonuçlarını 23.05.2023 tarihi saat 18:00 itibariyle “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" adresi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifrelerini girerek öğrenebileceklerdir.

Şartları uymadığı için hak kazanamayan adaylar 25-26 ve 29 Mayıs 2023 tarihlerinde eksik belgelerini dilekçe ekinde sunarak itirazlarını aşağıdaki adrese beyan edebileceklerdir.

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Adres : T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Beştepe Mah. Alparslan Türkeş Cad. No:71 Yenimahalle/ANKARA İletişim: 0312 207 56 92 0312 207 56 94​"

tarim-ve-orman-bakanligi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.