Skoda'nın Karoq modelinde piyasayı sallayacak kampanya 'SUV sahibi olmak isteyenler dikkat'

Skoda'nın Karoq modelinde piyasayı sallayacak kampanya 'SUV sahibi olmak isteyenler dikkat'
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, 2024 model SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan inanılmaz kampanyasını başlattı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, otomotiv pazarındaki durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile son model SUV araçlarını müşterilerine ulaştırmak için pazar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Otomotiv devi Skoda’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Mart ayı boyunca devam ettireceği ve otomotiv sektöründe ses getirecek dev kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Skoda, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Mart ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyasın başlattı ve bu kampanyanın tüm ayrıntılarını resmi internet sitesinden de 2024 model SUV sahibi olmak isteyen müşterilerini cezbetmek için duyurdu.

Bu dev kampanyanın öncelikli amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan krize, durgunluğa rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son model SUV sahibi yapmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı özellikle geniş ailelerin 1 numarası olan ‘KAROQ’ modeli için Mart ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasında ses getiren bu kampanya, 2024 model bir SUV sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘KAROQ’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Skoda’nın başlattığı kampanya, ‘KAROQ’ modeli için 150 bin TL 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanını içeriyor. Kampanyanın tüm detaylarını incelemek isteyenler Skoda’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

ekran-alintisi-jpg5.jpg

ekran-alintisi-jpg6.jpg

ekran-alintisi-jpg7.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.