Skoda Fabia'da piyasayı sallayan kampanya! Araç sahibi olmak isteyenlerin aklını başından aldı

Skoda Fabia'da piyasayı sallayan kampanya! Araç sahibi olmak isteyenlerin aklını başından aldı
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Nisan ayı boyunca devam edecek olan kampanyasını resmen başlattı.

Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi, piyasalardaki durgunluğu kendi lehine çevirmek, son teknoloji kullanarak üretilen 2024 model araçlarını yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda, Skoda’nın gerçekleştirdiği pazar araştırması sonucunda Nisan ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörünü çalkalayan dev kampanyasını başlatma kararı aldı.

Skoda, en son gerçekleştirdiği bu araştırmalar neticesinde, Nisan ayında geçerli olan dev kampanyasını resmen başlattı ve bu dev kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesi üzerinden de 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Skoda’nın başlattığı bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden durgunluğa, piyasalarda yaşanan krize rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan son model araç sahibi yapmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı ülkemizde en çok tercih edilen modellerden biri olan ‘FABİA’ için Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak bir şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst eden bu kampanya, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği büyük fırsat olarak nitelendiriliyor. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘FABİA’ sahibi olmak isteyenler tarafından çok beğenildi.

Skoda’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘FABİA’ modeli için 100 bin TL 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi.jpg

ekran-alintisi-jpg1.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.