Sinop'ta 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi Gelişim Programı' İkinci Dönem Başladı

Sinop'ta 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi Gelişim Programı' İkinci Dönem Başladı
Sinop'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi Gelişim Programı"nın ikinci dönem açılış töreni düzenlendi.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen açılış seremonisinde konuşan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, projenin önemine vurgu yaparak, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi Gelişim Programı, evlatlarımızın yüzme becerilerini geliştirmek adına önemli bir adımdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın spora ve alt yapıya verdiği destek sayesinde, bugün her branşta gençlerimizi yetiştirme ve eğitme imkanına sahibiz. Spor tesislerimizin kapıları gençlerimize her zaman açıktır. Birlikte attığımız her adım, sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi Gelişim Programı" kapsamında ilk etapta Atatürk, Fatih, İstiklal, Korucuk ve Osmaniye İlkokulları'ndan toplam 774 öğrencinin faydalanacağı belirtildi.

Açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, antrenörler, öğrenciler ve velilerin katılım gösterdiği bildirildi.

aw152318-01.jpg

aw152318-04.jpg

aw152318-03-001.jpg

aw152318-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.