Edirne'de hafif ticari araç elektrik direğine çarptı 'Yaralılar var'

Edirne'de hafif ticari araç elektrik direğine çarptı 'Yaralılar var'
Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir hafif ticari araç, elektrik direğine çarptı ve 4 kişi yaralandı. Kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yeni Mahalle Rasim Ergene Caddesi Keşan Adalet Sarayı yakınlarında meydana geldi. Henüz ehliyetsiz olduğu belirtilen M.C.K. (18) isimli sürücünün kullandığı 22 EF 279 plakalı hafif ticari araç, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı.

Kazada sürücü M.C.K. ile birlikte araçta bulunan M.K., T.K. ve E.P. isimli 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın etkisiyle beton direğin devrilmesi sonucu, Yeni Mahalle'nin bir bölümü yaklaşık 1 saat süreyle elektriksiz kaldı. Yetkililer, TREDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından elektrik akımının tekrar sağlandığını belirtti.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, aracın elektrik direğine çarparak savrulması ve çevredeki insanların yaralılara yardım etmeye çalıştığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kazanın nasıl gerçekleştiği ve yaralıların durumları hakkında detaylı bilgilerin alınması bekleniyor.

ashgjkds.jpg

sgfsdagb.jpg

ahjhklc.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.