Sinan Ateş'in kızı Banuçiçek Ateş'den yürekleri dağlayan mektup

Sinan Ateş'in kızı Banuçiçek Ateş'den yürekleri dağlayan mektup
Sinan Ateş'in 9 yaşındaki kızı Zeynep Banuçiçek Ateş’in babasına söylediği sözler duygu dolu anlara neden oldu.

Uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in anısına ailesi ve yakın çevresinin görüşlerinin bulunduğu bir kitap hazırlandı.

2022’nin 30 Aralık’ında uğradığı suikast neticesinde yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in anısına ailesi ve yakın çevresinin görüşlerinin bulunduğu bir kitap hazırlandı. Sözcü yazarı İpek Özbey, bu kitaptan bazı önemli detayları bugünkü köşe yazısına taşıdı.

manset66.jpg

"BÜYÜYÜNCE HAKİM OLUP, ADALETİ SAĞLAYACAĞIM"

Özbey’in köşesinde kitap içerisinde aktardığı bir hadise ise yürekleri dağladı. Sinan Ateş'in 9 yaşındaki kızı Zeynep Banuçiçek Ateş’in babasına söylediği söz duygu dolu anlara neden oldu.

Banuçiçek, babasına şu sözü söyledi:

“Merhaba canım babam! Bak şimdi beni can kulağı ile dinle. Seni çok özlemiş olabilirim ama bu yıkılacağım anlamına asla gelmiyor. Çünkü ben senin kızınım. Koskoca Zeynep Banuçiçek Ateş’im. Yani senin gibi yiğidim. Ablam ve annemin gözünden akan her bir damla, benim için çok daha büyük bir intikam. Bu hayat bir sınav ve ben bu sınavı geçeceğim. Ama kendim için değil, senin için… Ben bu hayatta senin için yaşıyorum. Ben büyüyünce hakim olup adaleti sağlayacağım, senin gibi iyi insanları öldürenleri hapse attıracağım. Baba, babasını öldürülerek kaybeden herkes benim kadar üzülür. Bana ‘Ağlama!’ deme! Ya, seni kaybettim ben, ağlayacağım tabii…"

Banuçiçek Ateş’in bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

6-sinan-ates-ve-ailesi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.