Simpsonlar tam 12’den bildi ‘Stephen Hawking’in skandalını böyle öngörmüşler’

Simpsonlar tam 12’den bildi ‘Stephen Hawking’in skandalını böyle öngörmüşler’
Amerika’daki ada skandalının ucu Stephen Hawking’e kadar geldi. The simpsonlar dizisinin ada skandalında adı geçen Stephen Hawking olayını önceden bildiği ortaya çıktı.

The Simsonlar dizisi günümüz olaylarını önceden bildiğine dair görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Simpsonlar bu sefer Stephen Hawking’in ada skandalını önceden bildi.

ABD olmak üzere tüm dünyada büyük ses getiren iş adamı Jeffrey Epstein'in 'Fuhuş Adası' gündeme bomba gibi düştü.

Reşit olmayan kızlarla birlikte olunduğu belirtilen ada skandalına karışan isimlerin adı gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Skandalda İş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin bulunduğu 300'den fazla kişinin isminin yer aldığı ileri sürülüyor.

106009827-1562695684709preview.jpg

Skandalın yaşandığı adada yasa dışı cinsel birlikteliğin olduğu kasetler ortada geziyor. Stephen Hawking, Bill Clinton, Michael Jackson, Prens Andrew gibi çok sayıda ünlü ismin adı geçiyor.

Ünlü fizikçi Stephen Hawking'in ada skandalına bulaştığı reşit olmayan kızlarla birlikte olduğu ve bu olayın rüşvetle kapatıldığı belirtildi.

stephen-hawking-mqk6-1248.webp

SİMPSONLAR ÖNCEDEN KONUYU İŞLEMİŞ

Dünya bu skandalı konuşurken birçok olayı önceden bilen Simpsonlar dizisinin ada olayı skandalını yıllar önce işlediği ortaya çıktı.

Gündemi sarsan bu detayın The Simpsonlar dizisi tarafından yıllar önce işlendiği görülmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Ünlü animasyon dizisinde Stephen Hawking’in tekerlekli sandalye ile havalanarak Bart Simpson’ın küçük kızı Lisa Simson’ı iradesi dışında aldığı görülüyor.

100429070-shawking-hires2.jpg

stephen-hawking-los-simpson-la-jungla-social-293231833-70569791-1706x960.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.