Simpsonlar bu sefer ekonomiye el attı ‘Dolar ile ilgili kehaneti yatırımcıların yüreğine indirecek’

Simpsonlar bu sefer ekonomiye el attı ‘Dolar ile ilgili kehaneti yatırımcıların yüreğine indirecek’
The Simpsonlar dizisinin yatırımcıların yüreğine indirecek dolar kehaneti ortaya çıktı.

Ünlü Amerikan dizisi The Simpsonlar yürekleri ağza getirmeye devam ediyor. Birçok olayı önceden bilen diziyi milyonlarca insan yakından takip ediyor.

Yayın hayatına 1989 yılında başlayan dizi yaşanan olayları defalarca önceden bildiği ortaya çıkıyor.

HER BÖLÜMÜ DİKKATLE İZLENİYOR

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ünlü dizi 35 sezondur yakından takip ediliyor. Her bölümü dikkatle izlenen dizi şimdiye kadar birçok olayı yıllar önceden dizisinde işledi.

Kehanetleri arasında Trump’ın başkanlığı, Lady Gaga Süperbowl performansı, Titanic’i izlemeye giderken batan denizaltını, Akıllı saatler gibi birçok olayı önceden bildi.simpsons-trump-pic.jpg

Simpsonlar dizisi 6 Şubat Kahramanmaraş depremini de yıllar önce dizisinde işlediği izleyiciler tarafından deşifre edilmişti. The Simpsonlar dizisi son olarak Epstein ada skandalı olayını bilerek kamuoyunu şaşkına çevirmişti.

2026 YILI İŞARET EDİLDİ

Dizinin bu sefer ekonomi kehaneti korkuttu. Ünlü Amerikan dizisinin bir bölümünde dolar ile ilgili tahmin izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.

140821-em-simpsons-marge.jpg

Dizinin bir bölümünde doların tamamen değersizleşeceğine ve onun yerine sanal para kullanılacağına ifade ediliyor. Ayrıca dizinin bu sahnesinde yola çıkan izleyiciler doların 2026 yılında değerini tamamen kaybedeceği ve onun yerine sanal para kullanılacağı söylüyor.

asdasdasdasd.jpgi-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.