Duşakabin camlarınız ayna gibi oluyor ' Sadece 2 malzeme yetiyor

Duşakabin camlarınız ayna gibi oluyor ' Sadece 2 malzeme yetiyor
Duşa kabin temizliğinde kireci ve sabun artıklarını temizlemek için ağır kimyasallar içeren ürünler kullanılabiliyor.

Duşa kabin temizliğinde kireci ve sabun artıklarını temizlemek için ağır kimyasallar içeren ürünler kullanılabiliyor. Bu kimyasalları solumak özellikle üst solunum yolu rahatsızlığına sahip olan bireyler için çeşitli handikaplar ortaya çıkarabiliyor. Bu nedenle uzmanlar, temizlik malzemelerinde mümkün olduğunca evin her bölgesi için doğal ürünler kullanmaya teşvik ediyorlar. Duşa kabin temizliğinde yapılan yanlış deterjan seçimleri yüzeyin aşınmasına, çiziklere ve malzeme deformasyonuna kadar birçok olumsuz sonuca sebebiyet verebiliyor.

DUŞA KABİNDE NE KULLANILABİLİR

Son dönemlerde oldukça populer hale gelen beyaz sirke bu alanda da en etkili çözümlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Karbonat ve beyaz sirke karışımıyla hazırladığınız suyla, derz araları da dahil olmak üzere camları ve duş başlıklarını pırıl pırıl yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bir noktada bez seçimi, mikrofiber tercih etmeniz olası çizilmeleri ve su lekelerini önleyecektir.

PÜF NOKTASI

Karbonat ve sirke karışımını yüzeylere yaydıktan sonra, bir fırça veya sünger yardımıyla hafifçe ovalayın. Daha sonra bol suyla durulayın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.