Silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen MAHZEN-28 operasyonu başarı ile icra edildi

Silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen MAHZEN-28 operasyonu başarı ile icra edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, yasa dışı silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen MAHZEN-28 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kısa bir süre önce resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, 11 ilde yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapanlara yönelik düzenlenen MAHZEN-28 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg8.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında, yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptıkları tespit edilen organize suç örgütlerinin çökertilmesi için 11 ilde emniyet güçleri tarafından düzenlenen MAHZEN-28 operasyonunda 41 şüphelinin kıskıvrak yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ayrıca, emniyet güçleri tarafından düzenlenen baskınlarda 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 340 adet tam otomatik uzun namlulu silah parçası, 70 adet yiv ve seti açılmamış tabanca namlusu, 866 adet polimer malzemeden yapılmış tabanca gövdesi, 123 adet tabanca sürgüsü, tam otomatik silahlara ait üst gövde takımı ve 100 adet dipçiğin emniyet güçleri tarafından ele geçirildiğini de aktardı.

ekran-alintisi-jpg9.jpg

Göreve geldiği günden beri kamuoyunda suça ve suçlulara karşı verdiği yoğun çaba neticesinde övgüler toplayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, vatandaş tarafından büyük beğeni toplayan bu operasyonların bütün suçluların ve örgütlerin çökertilene kadar devam edeceğini aktardı.

ekran-alintisi-jpg6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.