Antalya'da nem oranı yüzde 90'a dayandı

Antalya'da nem oranı yüzde 90'a dayandı
Antalya’da yüksek nem etkisini gösterirken, seyir teraslarından bakanlar Antalya kentini görmekte zorlanırken, sahildeki vatandaşlar dağları görmekte güçlük çekti.

Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Acar, AA muhabirine, hava sıcaklığının 24 dereceyi bulduğu kentte nem oranının ise yüzde 90'a dayandığını söyledi.

Denizin yüzeyinden bakan vatandaşların bulut tabakasını gördüğü belirtilirken konuya dair Acar, ''Nem bulutu tabaka halinde gözüküyor. Antalya için, bölgemiz için çöl tozu aşımı söz konusu değil.'' dedi.

Görüş mesafesini olumsuz etkilemediğini dile getiren Acar, sözlerine şöyle devam etti:

"Bugünden itibaren hava parçalı yer yer çok bulutlu devam edecek. Cuma günü hafif olarak başlayacak olan sağanak, gök gürültülü sağanak şeklinde cumartesi günü etkisini arttıracak. Bölge genelinde kuvvetli, sahil kısmında da zaman zaman çok kuvvetli geçeceği tahmin edilmekte. Yağışlarda bir olumsuzluk beklenmemesiyle

Bugün havanın nem bulutuyla kaplı olduğunu belirten Çankaya, "Sisten hiçbir şey görünmüyor. Normal zamanlarda Antalya'yı kuşbakışı seyrederdik ama bugün öyle olmadı. Hava almaya geldik ama nemden dolayı hava sıkıcı." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.