Sevgilisiyle tartışırken 3. kattan düştü

Sevgilisiyle tartışırken 3. kattan düştü
Aksaray’da sevgilisiyle tartışan kadın, 3. kattan aşağı düştü. Düşen kadın ağır yaralanırken kadının erkek arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Taşpazar Mahallesi üç katlı bir rezidansın en üst katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet K. (36) isimli şahsın sevgilisi olduğu iddia edilen Meryem K. (32), erkek arkadaşının evine ziyarete geldi. İkili arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Meryem K., üçüncü kattaki balkondan aşağıya düşerek ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ambulansta bulunan bir sağlık görevlisi, olay yerinde görüntü alan basın mensuplarına "Kamera çekmeyin" ve "Suç, lütfen çekmeyin" şeklinde tepki gösterdi. Hastaneye kaldırılan Meryem K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Ahmet K., Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı. Olay, araştırılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.