Otobüsle tır çarpıştı 1 ölü 31 yaralı

Otobüsle tır çarpıştı 1 ölü 31 yaralı
Eyüpsultan'da bir tır ile otobüsü çarpıştı. Kazada 1 ölü, 31 yaralı var.

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazada otobüsün muavini hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü araçta sıkışarak ağır yaralandı. İtfaiye ekipleri şoförü kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikametinde Odayeri mevkiinde gerçekleşti. Ankara'dan Edirne'ye giden 22 AAH 806 plakalı yolcu otobüsü, bariyere çarparak duran 50 ACK 779 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, kazada otobüsün muavini Halil A.'nın (26) olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Otobüste bulunan 31 yolcu ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan bazıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralılar ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla otobüsten çıkartıldı. Otobüs şoförünün ise araçta sıkıştığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri şoförü kurtarmak için çalışmalarını sürdürürken, polis ekipleri de kaza yerinde güvenlik önlemi aldı.

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikametinde trafik akışı aksadı. Ekiplerin kaza yapan otobüs ve tırı kaldırma çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.