Sergen Yalçın'a sürpriz teklif: Gel bir kez daha takımın başına geç

Sergen Yalçın'a sürpriz teklif: Gel bir kez daha takımın başına geç
Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra inzivaya çekilen şampiyon teknik direktör Sergen Yalçın, Gaziantep FK'dan teklif aldı.

Gaziantep FK''de sıra Erol Bulut''a mı geldi? Ligde bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antep temsilcisinde başkanın istifası sonrası şimdi de Erol Bulut ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Gaziantep FK''nin teknik direktörlük koltuğuna oturtmak istediği isim ise Sergen Yalçın.

GAZİANTEP FK SERGEN YALÇIN''A TEKLİF GÖTÜRDÜ

Ligde son dönemde istediği sonuçları alamayan Gaziantep FK''de Erol Bulut''un koltuğu sallantıdaydı. Yönetimsel sorunlarla da uğraşan takımda Erol Bulut ile vedalaşılacağı iddia ediliyor. Gaziantep FK''nin teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği isim ise Sergen Yalçın.

SERGEN YALÇIN ANINDA REDDETTİ

Teknik direktörlük kariyerine Gaziantep FK''de başlayan Sergen Yalçın''a teklif götüren Kırmızı-Siyahlılar, başarılı hocadan beklemediği bir cevap aldı. Erol Bulut''un görevine devam etmesi sebebiyle Sergen Yalçın, Gaziantep FK''nin teklifini reddetti.

DAHA ÖNCE GAZİANTEP FK''YI ÇALIŞTIRMIŞTI

Teknik direktörlük kariyerine 2013 yılında Gaziantep FK''de başlayan Sergen Yalçın, 2016''da da takımın başına getirilmişti. Sergen Yalçın, Gaziantep FK''nin yanı sıra Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Ko

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.