Sergen Yalçın'a 'akılsız' demişti! Yıldız golcü 'çubuklu' formayı giymeye geliyor

Sergen Yalçın'a 'akılsız' demişti! Yıldız golcü 'çubuklu' formayı giymeye geliyor
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş-Adana Demirspor maçında attığı golden sonra Sergen Yalçın'a 'akılsız' işareti yapan Mario Balotelli siyah beyazlı formayı giymeye geliyor.

Transfer sezonunun açılması ile birlikte ortalık hareketlenmeye başladı. Siyah-beyazlılar Wout Weghorst''un ayrılması sonrası arayı açmadan kadrosuna golcü isim kazandırmayı hedefliyor. Adana Demirspor ile güzel bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu sonrasında Sion''a transfer olmuştu. İstediği forma şansını bulmayan yetenekli oyuncu tekrardan Süper Lig''e döneceği söylentileri gündeme oturdu.

MENAJERLER BALOTELLİ''Yİ TEKLİF ETTİ

İtalyan basınında geçen habere göre Beşiktaş''a, Sion''da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli''nin önerildiği iddia edildi. Yıldız golcünün menajeri Siyah-beyazlı takımın yöneticileriyle iletişime geçerek 32 yaşındaki futbolcuyu Siyah-beyazlı takıma önerdiği söylenen söylentiler arasında.

SERGEN YALÇIN VETO ETMİŞTİ

Türkiye''ye gelmeden önce Sergen Yalçın döneminde yeniden gündeme gelen Balotelli için tecrübeli teknik adamdan onay çıkmamıştı. Ardından Balotelli, Adana Demirspor formasıyla Vodafone Park''ta Beşiktaş''a gol atmış ve Sergen Yalçın''a doğru el hareketi yaparak tepki göstermişti. Transfer ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.