Semih Kaya Seçil Erzan’ı MİT ile tehdit etti 'Bu iddia çok konuşulacak'

Semih Kaya Seçil Erzan’ı MİT ile tehdit etti 'Bu iddia çok konuşulacak'
Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen fon dolandırıcılığı ile ilgili Bankacı Seçil Erzan Semih Kaya ve menajeri tarafından tehdit edildiği söyledi.

Türkiye, Dilan Polat ve Engin Polat’ın davasını konuşurken aralarında futbol dünyasının dev isimlerinin bulunduğu dolandırıcılık operasyonunu konuşuyor.

Türkiye fon dolandırıcılığı davasını konuşuyor. Fatih Terim fonu olarak bilinen soruşturmada DenizBank’ın Büyükdere şube müdürü Seçil Erzan gözaltına alındı. Bankacı Seçil Erzan’ın Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyor.

secil-erzan-lkzo-cover.webp

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in adının geçmesinden dolayı "Fatih Terim Fonu" olarak anılan olayda, Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya’nın yanı sıra kulüp yöneticilerinin olduğu öne sürülüyor.

"MİT BAŞKANINI TANIYORUM"

Milyonlarca doların birçok ünlü isim tarafından bir banka çalışanına yüksek faiz getirisi amacıyla teslim edildiği belirlenirken verilen paraların şu an ortada olmadığı belirtildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Bankacı Seçil Erzan, Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

1077857926-0-0-865-486-1920x0-80-0-0-31f8f213bb957f3480831c581b3860f6.jpg

Seçil Erzan konuyla ilgili şunları söyledi:

"Semih Kaya'dan fon adıyla 3 milyon 200 bin dolar aldım. Fakat 5 milyon 700 bin dolar geri ödememe rağmen Semih Kaya’dan yakamı kurtaramadım. Semih Kaya’ya fazladan ödediğim bu parayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan’dan aldım. Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir, 'Senin sonun iyi değil, neden kaçmıyorsun, seni Türkiye’de yaşatmazlar, benim çok tanıdığım var, MİT başkanını tanıyorum' diyerek beni sürekli tehdit etti."

secil-erzan-kimdir-ve-kac-yasindadir-hangi-bankada-evli-mi-secil-erzan-1700819356-1809.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.