Selektör yaparken canından oldu

Selektör yaparken canından oldu
Sakarya'nın Geyve ilçesinde, 52 yaşındaki Erkan Arman'ın yol kenarında bıçaklanarak hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Arman'ın, bir eğlence mekanından çıktıktan sonra alkollü bir şekilde trafiğe çıkması sonucu yaşanan "selektör" tartışması sırasında öldürüldüğü öğrenildi. Cinayetle ilgili olarak 1'i kadın 8 kişi daha gözaltına alındı.

22 Şubat'ta D-650 kara yolu Alifuatpaşa mevkiinde meydana gelen olayda, Erkan Arman, eğlence mekanından çıktıktan kısa bir süre sonra aracının önünde hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Arman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan otopsi incelemelerinde Arman'ın bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Polis ekipleri, olayın ardından K.A. (24) ve S.Y. (31) isimli şüphelileri gözaltına aldı. K.A., yapılan işlemlerin ardından "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y. ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Soruşturmayı derinleştiren polisler, olaya karıştığı düşünülen H.B. (34) isimli şüpheliyi Muğla'nın Bodrum ilçesinde saklandığı adreste yakaladı. Ayrıca, yardım ve yataklık ettiği iddia edilen U.Y. (42), S.Ç. (37), E.E. (21), S.A. (40) ve Ü.T. (36) isimli 5 kişi daha gözaltına alındı.

aw158207-01.jpg

aw158207-08.jpg

aw158207-07.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.