Selçuk Geçer'den yatırımcıları bayram ettirecek açıklama ‘Ne altın ne de dolar elinizdeki birikimi üçe beşe katlayacak’

Selçuk Geçer'den yatırımcıları bayram ettirecek açıklama ‘Ne altın ne de dolar elinizdeki birikimi üçe beşe katlayacak’
Selçuk Geçer, yatırımcılara kazandıracak altın formülü açıkladı. O yatırım aracını Geçer işaret etti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların merak ettiği sorulara açıklık getirdi. Geçer, dolar, altın ve kripto paralara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım aracına yöneliyor. Bu noktada dolar, altın ve kripto paralarda son yaşanan yükseliş dikkat çekiyor. Hatta öyle ki gram altın 2100 TL'ye, Dolar, 31,3 ve Bitcoin ise 62 bin dolar seviyesine gelerek rekor kırıyor.

GEÇER: DOLAR 60'I GÖRECEK

Peki bu yükselişler devam edecek mi? Hangi yatırım aracı en çok kazandıracak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer sorulara açıklık getirdi. Geçer, şu anda Türkiye’de en ucuz şeyin döviz olduğunu söyledi. Geçer, “Türkiye'de doların bugün itibariyle 45 lira ile 50 lira bandı arasında bir yerde olması gerekiyordu. Şu anda Merkez Bankası 31’de tutuyor. Seçimlerden sonra ihracatı artırmak için doları serbest bırakacaklar. Dolar 50 TL üzerini görecek. 60 bile olabilir.” İfadelerini kullandı.

dolar-6.jpg

“TÜRKİYE’DE ALTIN DENKLEMİ KARIŞIK”

Altın fiyatlarına ilişkin ise Geçer yatırımcılara uyarıda bulundu. Geçer, “Altın fiyatlarının artacağını hedefliyorsanız Türkiye için biraz karışık bir denklem çok mutlu olmayabilirsiniz. Onu söyleyeyim size ama altını alıp, kenara atayım düşüncesi varsa olabilir. Sadece altına yatırım yapmayın hisse senedi, dolar ve kripto parada alabilirsiniz” dedi.

gram-altin-001.gif

MUTLAKA STOP KOYUN

Kripto paralar içerisinde bulunan ilk 50'ye yakın altcoinin 10 kat kazandırabilecek potansiyeli olduğunun altını çizen Geçer, “Ancak bir de bir tane almayın 10 tane alın mesela 5 tane alın öyle ürünleri alın kenara atın. Ama dediğim gibi Bitcoin'in 64.000 olduğu piyasada mutlaka stop koyun veya zarar edin önemli değil. En azından beklemekten kurtulursunuz” söyleminde bulundu.

dolar-4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.