Selçuk Geçer’den yatırımcılara altın değerinde tavsiye ‘Parasını buna yatıran sevinçten dört köşe olacak’

Selçuk Geçer’den yatırımcılara altın değerinde tavsiye ‘Parasını buna yatıran sevinçten dört köşe olacak’
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yatırımcılara bomba tavsiyelerde bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Son dönemde çoğu piyasada yaşanan artışlar ise dikkat çekmeye başladı.

Son yaşanan yükselişlerin ardından yatırımcıların gözü 2024 yılında yatırım araçlarındaki yükseliş sürecek mi? sorusunu araştırıyor.

GEÇER: AMAN DİKKATLİ OLUN

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırım araçlarındaki dikkat çeken yükselişlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçer, “2024 yılı Kripto paralar ve altın tarafı için cafcaflı bir yıl olacak. Ancak 2025'te biraz daha kıyametler kopabilir. Borsa da ciddi bir yükseliş var. FED’in faiz indirim haberlerinin yoğunlaşması yükselişini artıracak. Kesinlikle yatırım yaparken dikkatli olun, stoplu işlemler yapın” ifadelerini kullandı.

selcuk-gecer-1.jpg

“TEKNOLOJİ HİSSELERİ KAZANDIRACAK”

Kısa vadeli yatırım yapanlara tavsiyede bulunan Geçer, “2024 yılının sonuna kadar bazı geri çekilmeler olsa da muhtemelen Yükseliş eğilimi hem Türkiye borsası hem de dünya borsaları tarafında devam edecek” dedi. Borsa da hangi hisselerin de kazandıracağını açıklayan Geçer, “Bana göre teknoloji hisseleri kazandıracak. Dijital paralarla ilintili olan hisse senetleri ya da projelerin ise daha çok yükseldiğini görebiliriz” söyleminde bulundu.

selcuk-gecer.jpg

KONUT, DOLAR VE GRAM ALTIN REKOR KIRACAK

Döviz, gram altın ve konut fiyatlarına ilişkin rekor tahminlerini paylaşan Geçer, “Dolarda bir miktar Yükseliş var euroda o kadar çok yükseliş yok. Ons altında 2 bin 300 veya 2 bin 400 seviyesi görülecek. Gram altında 3 bin 225 seviyelerini işaret ediyor. Gümüş’te 50 ila 60 dolar seviyesine gidebilir. FED faiz indirimi ile insanlar konutlara saldıracak. Düşen konut fiyatları bir anda yukarıya doğru gidecek” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.