Selçuk Geçer ‘dikkatli olun’ diyerek uyardı ‘Paranız bir anda pul olacak’

Selçuk Geçer ‘dikkatli olun’ diyerek uyardı ‘Paranız bir anda pul olacak’
Selçuk Geçer, yatırımcılara 'dikkatli olun' diyerek o yatırım aracını işaret etti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara kritik uyarıda bulunarak dikkatli olun çağrısında bulundu.

Pek çok yatırımcı elindeki maddi birikimi katlamak amacıyla yatırım araçlarına yöneliyor. Bu noktada altın, dolar, borsa ve kripto paralar dikkat çekiyor.

Ons altın 2 bin 328 dolar seviyesine kadar geldi. Altın tarafından yaşanan yükselişin ise İran İsrail arasındaki gerilimin neden olduğu belirtiliyor. Gümüşte ise aynı şekilde 28 dolar kapısına dayanmaya başladı.

24032016-ceyrek-altin-650.jpg

SERT DALGALANMALAR YAŞANIYOR

Kripto paralarda ise dalgalanmalar yaşanıyor. 74 bin dolar seviyesinden 60 bin dolara kadar sert düşüş yaşayan bitcoin son olarak 67 bin dolar seviyesine kadar geldi. Bitcoin tarafından yaşanan dalgalanma ise yatırımcıları tedirgin ediyor.

Altın ve kripto paralarda yaşanan dalgalanmalar devam edecek mi? Yükseliş olacak mı? soruları şimdiden araştırılmaya başlandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kritik tavsiyelerde bulundu.

btc-altin.webp

GEÇER: GERİ ÇEKİLME OLABİLİR

Ons altın için rakam veren Geçer, 3 bin 200 ve 3 bin 250 dolar aralığının olabileceğini söyledi. Geçer, kısa vadede bir geri çekilme beklediğinin vurguladı. Geçer, “Gümüş hala dikkat çekici ve potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Sanırım 36 dolara doğru ilerleyecek gibi görünüyor” dedi.

“DİKKATLİ OLUN”

Bitcoine ilişkin tahminini paylaşan Geçer, 2 yıl sonra 1 milyon dolar olacağını açıkladı. Geçer, “Kısa vadede, yaklaşık 60-61 bin dolara doğru bir geri çekilme olacağını hissediyorum. Bu hafta dikkatli olmakta fayda var, sert bir geri çekilme hareketi görebiliriz" İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.