Sektör devleri halka arz oluyor

Sektör devleri halka arz oluyor
Borsa İstanbul’da Kuzey Boru (KBORU), Mega Metal (MEGMT) ve Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) bugün ve yarın talep toplayacak.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan açıklamada Kuzey Boru (KBORU), Mega Metal (MEGMT) ve Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) halka arz başvurusunun kabul edildiği açıklanmıştı. Üç şirket bugün ve yarın talep toplayacak.

KUZEY BORU HALKA ARZ OLUYOR

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halk arz başvurusu onaylanan Kuzey Boru’nun taslak izahname detayları belli oldu.

Toplamda 24.000.000 TL nominal değerli paylarının tamamını eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek olan şirketin halka açıklık oranı yüzde 24 olarak belirlendi.

Şirketin payları 36,20 TL’den satışa sunulacak. Şirketin BİST kodu "#KBORU” olarak belirlendi.

Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin önderliğinde yürütülecek olan halka arza katılacak olan yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanabilecek.

Yatırımcılar bugün ve yarın saat 10.30-13.00 arası hisse alır gibi talep girişi yapılabilecek. Yatırımcıların 15 lot (543 TL) talep girmesinin yeterli olması beklenmektedir.

kuzey-boru2.jpg

TÜRK SANAYİ DEVİ HALKA ARZ OLUYOR

Sermaye Piyasa Kurulu (SPK) tarafından yapılan açıklamada Türkiye’nin en büyük 115. sanayi kuruluşu olan Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz başvurusunun kabul edildiği açıklandı.

SPK tarafından halk arz başvurusu onaylanan şirketin yayımladığı izahnamenin detayları belli oldu.

Şirket halka arzda 53.000.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 22,64 olarak belirlendi.

Şirketin BİST kodu “#MEGMT” olarak belirlendi. Halka arz olacak şirketin payları 28,30 TL’den satışa sunulacak

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin önderliğinde yürütülecek olan halka arza katılacak olan yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanamayacak.

Yatırımcılar borsa işlem saatlerinde halka arz sekmesinden talep girişi yapılabilecek. Yatırımcıların 25 lot (707,5TL) talep girmesinin yeterli olması beklenmektedir.

mega-metal-tesis-oe84-cover.jpg

GAYRİMENKUL DEVİ HALKA ARZ OLUYOR

Halka arz başvuru onaylanan bir diğer şirket olan Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın izahname detayları belli oldu.

Şirket halka arzda 45.000.000 TL nominal değerli payını bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 18,75 olarak belirlendi.

Şirketin BİST kodu “#SURGY” olarak belirlendi. Halka arz olacak şirketin payları 49,18 TL’den satışa sunulacak

Ziraat Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nin önderliğinde yürütülecek olan halka arza katılacak olan yatırımcılar, T1-T2 bakiyelerini kullanamayacak.

Yatırımcılar borsa işlem saatlerinde halka arz sekmesinden talep girişi yapılabilecek. Yatırımcıların 20 lot (983,6 TL) talep girmesinin yeterli olması beklenmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.