Seçimin ilk acı haberi geldi ‘Akrabasını desteklemeyen adamı kuzenleri katletti’

Seçimin ilk acı haberi geldi ‘Akrabasını desteklemeyen adamı kuzenleri katletti’
Bursa'da düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını destekledikleri için iki kuzeni tarafından tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.00 sularında Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı olan Taşpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede 3 muhtar adayından 2'si akrabası aday olan Yusuf Yiğit, iddiaya göre, akrabası olmayan muhtar adayını desteklediği gerekçesiyle akrabaları tarafından kendisine karşı husumet beslenmeye başladı.

bursa-muhtarlik-seciminde-akrabasini-des-33593-3.jpg

Bir düğün salonunda düzenlenen eğlenceye giden Yiğit, kuzenleri E.Y. ve M.Y. ile karşılaştı ve aralarında çıkan tartışmanın ardından E.Y. ile M.Y., araçlarında bulunan pompalı tüfekle Yusuf Yiğit'e ateş açtı.

bursa-muhtarlik-seciminde-akrabasini-des-33593-2.jpg

Boynundan vurulan Yusuf Yiğit ağır yaralanırken, salonda bulunan ve saçmaların isabet ettiği Simge Ertaş ile 3 yaşındaki G.A.B. ise hafif şekilde yaralandı.

bursa-muhtarlik-seciminde-akrabasini-des-33593-1.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Yusuf Yiğit doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, hafif yaralanan Simge Ertaş ile G.A.B. başka bir hastaneye sevk edildi.

bursa-muhtarlik-seciminde-akrabasini-des-33593.jpg

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kaçan E.Y. ile M.Y.'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.