Sapık komşu çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı! Ankara’da korkunç istismar

Sapık komşu çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı! Ankara’da korkunç istismar
Ankara’da korkunç istismar! Sapık komşu 9 yaşındaki çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı.

Ankara Sincan’da 10 Ağustos 2023 tarihinde, yaşları 8 ile 10 arasında değişen dört erkek çocuğa cinsel istismar girişiminde bulunuldu. Çocuklardan birinin cinsel organını ısırarak koparan 43 yaşındaki Evren Demirci için 111 yıla kadar hapis cezası istendi.

“BENİ BODRUMA İNDİRİN YARDIM EDİN”

Hürriyet’ten Mesut Hasan Benli’nin haberine göre, yaşları 8 ile 10 arasında olan dört erkek çocuk sokakta oynarken, aynı mahallede yaşayan Evren Demirci (43) yanlarına gitti. Çocuklardan “Beni bodruma indirin, bana yardım edin” diyerek yardım isteyen Demirci, kömürlüğe indikten sonra kapıyı kapatıp, “Kimin pipisi daha büyük” dedi. Demirci, çocukların pantolonunu indirmeye çalıştı.

ekran-goruntusu-2024-01-29-120903.png

Kömürlükten kaçmaya çalışan çocuklardan 8 yaşındaki H.A.’nın ayağı demire takıldı. Demirdi, H.A.’nın cinsel organını ısırarak kopardı. Konu ile ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Demirci tutuklanırken 111 yıla kadar hapsi istendi.

“BAĞIRA BAĞIRA DIŞARIYA ÇIKTI”

Soruşturmada ifadesi alınan mağdur çocuklardan A.K., “9 yaşındayım. Sokakta oynarken O adam bizi çağırdı, 'Beni aşağı indirin, size lolipop vereceğim' dedi. İndirdik. H.A’nın elinden tuttu, bodruma çekti. H.A kaçmaya çalıştı, ayağı demire takıldı, adam H.A’yı ayağından tuttu çekti, pipisinden ısırdı, biz kaçtık, annesine söyledik. H.A bağıra bağıra dışarı çıktı, polisler geldi” dedi. Konu ile ilgili mağdur olan diğer çocuklar da benzer ifade verdi.

111 YIL HAPSİ İSTENDİ

ekran-goruntusu-2024-01-29-120952.png

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamlayarak, şüpheli Demirci hakkında ‘nitelikli yaralama, basit cinsel istismar, nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarında 111 yıla kadar hapsini isteyerek Ankara Batı 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

Mahkemenin kabul ettiği iddianamede, küçük çocuğun maruz bırakıldığı eylem nedeniyle yaşamını tehlikeye sokacak basit tıbbi müdahale ile giderilmeyecek şekilde yaralandığının belirlendiği anlatıldı. "cezai ehliyeti tam olduğu belirlenen şüphelinin izah edildiği şekilde üzerine atılı suçları işlediğinin anlaşıldığı" ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.