Saniyeler içinde tükendi! Beşiktaş token ne işe yarar?

Saniyeler içinde tükendi! Beşiktaş token ne işe yarar?
Beşiktaş Kulübü, token satışı için kripto para borsası Paribu'yla iş birliğine gitti. Düzenlenen basın toplantısı sırasında satışa sunulan Token'ler 3 saniye ile rekor sürede satıldı. Peki ne işe yarar Beşiktaş token?

Beşiktaş Park'ta gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Paribu CEO'su Yasin Oral, Paribu Ürün Müdürü Mert Altaç ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

ahmetnurcebi1200.jpg

Saat 11.05’te başlayan Beşiktaş Token (BJK) ön satışı büyük ilgi gördü. 50 liradan satışa çıkarılanların ön satışı sadece 3 saniye içinde tükendi. Toplam ön satış 5 milyon 500 bin BJK olarak kayıtlara geçti. Kilitsizler ise 7 ay sonra belirlenen periyotlarla işleme açılacak.

BEŞİKTAŞ TOKEN NE İŞE YARAR?

Beşiktaş Token, sahiplerine kulüple ilgili birçok konuda karar verme yetkisi tanıyacak bir fan token. İlk aşamada kulübün yüksek bir sermaye elde etmesini sağlayacak token, aynı zamanda hem bir yatırım aracı olabilecek, hem de herkes cüzdanında tuttuğu $BJK tokenlarla çeşitli konularda oy hakkına sahip olabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.