Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'da uyuşturucu operasyonu
Samsun'un Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri bir evin çatı katında önemli miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ile Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen operasyon, ciddi suçların işlendiğine dair bilgilerin ardından başlatıldı.

Operasyon kapsamında Çarşamba ve Ayvacık'ta 10 şüphelinin ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Bu aramalarda toplamda biri makineli, 2'si kurusıkı olmak üzere 4 tabanca, 6 av tüfeği, 245 piyade tüfeği fişeği, 935 tabanca fişeği, 6 av tüfeği fişeği, 11 bıçak ve muşta, 291 bin 940 dolu makaron, 2 kök Hint keneviri, 10 gram esrar ile 38 sentetik ecza hapı bulundu ve el konuldu.

Özellikle dikkat çeken detay ise bir evin çatı katında yapılan aramada ortaya çıktı. Yapılan aramada, yatağın altında silah ve mühimmatın bulunması operasyonun önemini bir kez daha ortaya koydu.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Bu şüphelilerden biri nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanırken, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.