Sadece kimlikle 18.000 TL! Aynı gün hesapta... İşte hesapta...

Sadece kimlikle 18.000 TL! Aynı gün hesapta... İşte hesapta...
Bankalardan vatandaşlara sadece kimlikle bankaya gitmeden online olarak kredi destekleri devam ediyor. Hangi banka ne kadar kredi veriyor... detaylar belli oldu...

Sadece kimlikle 18.000 TL hesabınızda

18.000 TL destek kredi başvurusu yapmak isteyenler için hazırladığımız bu haberimizde, sizlere hızlı ve anında kredi verecek olan bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. Bankaların yaptıkları kredi kampanyalarından birisi de 18 bin TL’ye kadar gelir belgesiz kredilerdir. Bazı bankalar bu kredilerde sadece kimlikle veya bankaya gitmeden online olarak kredi vermektedirler. Kredi sonucu olumlu olan kişiler, uygun faiz oranları ile birlikte 36 ay vadeye kadar 18 bin TL kredi kullanabilirler.

Onay alabilmeniz içinde bankanın uyguladığı ortak politikalara uygun müşteri olmanız gerekiyor. Kredi siciliniz uygunsa, anında onay alacağınız bankalardan 18 bin TL’ye kadar krediyi hemen kullanabilir ve krediyi alarak ihtiyacınızı anında giderebilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde 18 bin TL kredi onayı almak istiyorsanız, 1200 ve üzerinde kredi skorunuzun olması şartı vardır. Eğer şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, aşağıdaki bankalardan kefil vermeden, kredi kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası, 18.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Gelir Belgesiz Kredi Nasıl Alınır?

İhtiyaç kredisi veren bankalardan olan Yapı Kredi Bankası üzerinde, 36 ay vadeye kadar uygun faizlerle ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Banka 18.000 TL kredi başvurusu için bankanın resmi internet sitesinden işlem yapmaktadır. Kredi sonucu olumlu olan kişiler, 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli kredi kullanabilirsiniz. Banka ayrıca SMS ile de ne kadar kredi alacağınızı gösteriyor. Bunun için banka 4411 numarasına Bireysel, TC Kimlik, Aylık Gelir yazarak göndermeniz yeterlidir. Kredi sonucu uygun olan kişiler, banka şubelerine giderek 18.000 TL krediyi kullanabilirler.

Akbank 18.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Akbank Direkt Online Kredi Nasıl Alınır?

Kefilsiz, gelir belgesiz kredi almak isteyenler 18.000 TL kredi için Akbank Direkt uygulamasını kullanabilirler. Banka bu kredilerde 18 bin TL’ye kadar online hizmet vermektedir. Kredi onayı alabilmeniz için, banka hemen sizlere hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlamaktadır. Bu kredi sadece bankada hesabı olan müşterilere verilmektedir. Eğer bankada hesabınız varsa, uygun faiz oranları ile birlikte 36 ay vadeye kadar krediyi, internet bankacılığı kullanarak alabilirsiniz.

QNB Finansbank 18.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Olur?

QNB Finansbank üzerinden de onay almanız durumunda bu krediyi kefilsiz ve kimlikle kullanabileceksiniz. Bankadan ne kadar onay aldığınızı merak ediyorsanız, TC KİMLİK numaranızı 5030’a mesaj atabilirsiniz. 5 dakika içinde size kredi sonucu gelecek ve bu kredi sonucuna göre anında onay alacaksınız. Kredi sonucu olumlu olan kişiler, 36 ay vadeli kredilerini en yakın QNB Finansbank şubesinden kullanabilirler. 36 ay vadeye kadar kredi alabilmeniz için banka sizlerden 1200 ve üzerinde kredi skorunuzun olmasını isteyecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.