Sadece dahilerin çözebildiği bir test Hatayı 10 saniyede bulanın IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor

Sadece dahilerin çözebildiği bir test Hatayı 10 saniyede bulanın IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor
Zeka testi, farklı açılardan bakmayı ve alışılanın dışında fikir üretme becerini geliştirir. Yüksek IQ'lu olanların 10 saniyede çözebileceği bu testte mantık hatasını bulabilir misin?

Bu testte, görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi ölçmek için köyde bir samanlık resmi kullanıyoruz. Resme dikkatli baktığınızda, burada bir mantık hatası olduğunu görebilirsiniz.

Sadece yüksek IQ'lu kişiler resimdeki mantık hatasını 10 saniyede bulabilir. Bu görsel, mantık bilmecelerinden biridir. Eğer hatayı fark ettiyseniz, sizi kutlarız. Bu, yüksek IQ'nuzun ve dikkatli olmanızın bir kanıtıdır.

645656555.jpg

Eğer 10 saniye içinde cevabı bulamadıysanız, endişelenmeyin. Zeka bulmacasının doğru cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Bu görsel, IQ'nuzu test eden bir sorudur. Mantık hatasını bulmak için alışılmışın dışında düşünmeniz lazım. Dikkatli olanlar ve fark edilmeyeni fark edebilenler, 10 saniyelik kısa bir sürede doğru cevabı bulabilirler.

56456655.jpg

Bir gösteren bu görseldeki mantık hatasını bulmak için fotoğraf detaylıca bakmanız gerekiyor. Resimdeki mantık hatası ise aşağıda görebileceğiniz gibi samanlığın dört tarafının açık olmasına rağmen çatısında baca olması.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.