Sacha Boey resmen Bayern Münih’te ‘Galatasaray’ın kazanacağı rekor para belli oldu’

Sacha Boey resmen Bayern Münih’te ‘Galatasaray’ın kazanacağı rekor para belli oldu’
Sacha Boey resmen Bayern Münih’te. Galatasaray’ın transferden kazanacağı para belli oldu.

Galatasaray, Sacha Boey'in Alman devi Bayern Münih'e transfer olduğunu açıkladı. Bayern Münih ile masada konuşulan anlaşma şartlarını açıklayan Galatasaray, Boey transferinden 30 milyon Euro ve ek olarak 5 milyon Euro şarta bağlı bonus kazanacak.

ge6pbjkwcaazfc9-001.jpeg

Galatasaray’ın konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Profesyonel futbolcumuz Sacha Boey’nin kesin transferi konusunda FC Bayern München AG ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 euro olup FC Bayern München AG, şirketimize net 5.000.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir. Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50’sini şirketimize ödeyecektir.”

resim-2024-01-28-113618847.png

Galatasaray’dan Alman devi Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, 2028 yılına kadar geçerli olan sözleşmeye imzasını attı. Bayern Münih, Sacha Boey transferini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve yayınladığı bir video ile bütün taraftarlarına duyurdu.

ge6qq1pweaazi4v.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.