Alperen Şengün'lü Houston Rockets rakibini sahaya gömdü 'Alperen şov aralıksız devam ediyor'

Alperen Şengün'lü Houston Rockets rakibini sahaya gömdü 'Alperen şov aralıksız devam ediyor'
Bu gece NBA'de milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, Charlotte Hornets ile karşı karşıya geldi.

Bu gece, tüm dünyadaki en prestijli basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets ile Charlotte Hornets kozlarını paylaştı.

Charlotte Hornets’ın kendi evi olan Spectrum Center’da oynanan nefes kesen maç, milyonlarca insanı ekranları başına toplarken, stadyumda ise binlerce kişiyi ağırladı.

A Milli Basketbol Takımı’nda da forma giyen ve NBA’de gösterdiği üstün performansı ile bizleri gururlandırırken, aynı zamanda milyonları kendine hayran bırakan Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets, rakibi Charlotte Hornets’ı sahaya gömdü.

ekran-alintisi7.jpg

Houston Rockets, dev karşılşamadan 104’e 138’lik bir skor ile eze eze kazanmayı başardı. Temsilcimiz Alperen Şengün yedeklerden başladığı maçta her zaman olduğu gibi yine şov yaptı.

A Milli Basketbol oyuncumuz Alperen Şengün bu dev karşılaşmada, 11 sayı, 7 asist ve 6 ribaund ile maça yedek başlamasına rağmen yine çok başarılı bir performans sergiledi.

PERİYOLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.