Renault'nun en sevilen modelinde 'yılsonu' kampanyası

Renault'nun en sevilen modelinde 'yılsonu' kampanyası
Renault, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için yılsonu kampanyasını başlattı.

Fransız otomotiv devi Renault, Türkiye’de şu anda devam eden otomotiv sektöründeki durgunluğu kendi lehine çevirmek için pazar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomotiv devi gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde potansiyel müşterilerini cezbedebilmek için ‘yılsonu’ kampanyasını başlatma kararı aldı.

Bunun sonucunda Renault, yılsonuna kadar geçerli olan özel kampanyasını resmi internet sitesinde yayınladı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenleri cezbetmek.

ekran-alintisi1.jpg

Renault bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen modeli olan ‘Megane’ için yılsonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Megane’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 100 bin TL indirim desteği veya 170 bin TL 12 ay vedeli, faizsiz kredi desteğini içeriyor.

Yılsonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

ÖZELLİKLER VE GÜNCEL FİYAT

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.