Ramazan öncesi camiler temizlendi

Ramazan öncesi camiler temizlendi
Burhaniye ilçesinde, belediye ekipleri tarafından Ramazan ayı öncesinde ibadethanelerde geniş çaplı bir temizlik kampanyası başlatıldı.

Yoğun kullanımın beklendiği bu dönem öncesinde camilerin hijyenik bir ortamda olması için Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kapsamlı temizlik çalışmaları hayata geçirildi. Ekipler, camilerde detaylı bir temizlik operasyonu düzenleyerek, vatandaşlara daha sağlıklı ve temiz bir ibadet ortamı sunmayı amaçlıyor. Şu ana kadar Karadere, Kuyumcu, Hisar, Ağacık, Şahinler, Yunuslar ve Pelitköy Mahallelerinde tamamlanan çalışmalar, ilçe genelinde planlanan program kapsamında devam edecek.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, belediyenin sosyal sorumluluk projeleriyle örnek bir kuruluş olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için bu adımları atıyoruz. Ramazan Ayı öncesinde, kırsalda ve merkezdeki tüm camilerimizi belirlenen program doğrultusunda temizleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

aw154044-01.jpg

aw154044-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.