Prim borcu olan EYT'liler dikkat: Hemen emekli olabilirsiniz

Prim borcu olan EYT'liler dikkat: Hemen emekli olabilirsiniz
Garanti Bankası EYT'li olup borcu olanlara vatandaşlara avantajlı kredi vereceğini duyurdu.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Emekli maaşlarını Garanti'den almak isteyen vatandaşlara bankadan 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ve 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus emekli promosyonu imkanı sunuyor.

Garanti Bankası ayrıca pirim borcundan dolayı emekli olamayan vatandaşlara ise EYT Prim Borcu Kredi kampanyası ile borcunu ödemek isteyen EYT'lilere kredi imkanı veriyor.

EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilme imkanına sahip oluyorlar. EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvuranlar hemen emekli olabilirler.

DETAYLAR

Emekli Promosyon Kampanyası 30 haziranda biteceği duyuruldu.

EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)

Siz de şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olun, Garanti BBVA emekli promosyonu ödemelerinden hemen yararlanın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.