Kamu bankasından ertelemeli taşıt kredisi imkanı

Kamu bankasından ertelemeli taşıt kredisi imkanı
Halkbank 0 veya ikinci el taşıt alacak vatandaşlara kredi kampanyasını duyurdu.

Mehmet Emin Öztürk / KAMU SON HABER

Banka, nakit arayan otomobil alıcılarına destek olmak amacıyla özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, ikinci el ve sıfır otomobil almak isteyenlere 400 bin TL'ye kadar nakit desteği sağlanacak.

Halkbank'ın yeni kampanyası, otomobil alıcılarına önemli bir nakit fırsatı sağlıyor. Özellikle nakit ödeme imkanı olmayan veya sıfır otomobil alımı için yeterli birikimi olmayan kişiler için bu kampanya büyük bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

ÖDEMELER 2 AY ERTELENİYOR

Halkbank tarafından sunulan taşıt kredisini dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz. Uygun faiz oranlarıyla sunulan krediler için başvurular hızla yapılmaya devam ediliyor.

Taşıt kredisinden yararlanabilmek için müşterilerin kredi notunun belirli bir seviyede olması gerektiğinin altı çizildi. Ayrıca ödeme alışkanlıkları ve gelir durumu da verilecek olan kredi tutarını büyük ölçüde etkileyebiliyor. Alacağınız kredi miktarı, vade sayısı ve kişinin durumu faiz oranlarında değişikliğe sebebiyet verebilmektedir. Minimum olarak yüzde 1,99 faiz oranı müşteriler için sunulmaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI

Proforma Fatura değeri / Kasko değeri; 400.000 TL'ye kadar olan taşıtlar için kredi vadesi 48 ay, 400.001 TL-800.000 TL arasındaki taşıtlar için 36 ay, 800.000-1.200.000TL arasındaki taşıtlar için 24 ay ve 1.200.000-2.000.000 TL olan taşıtlar için kredi vadesi 12 aydır.

Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.
Avantajlı Halkbank Bireysel Kredilerinden faydalanmak için gerekli belgeler ile en yakın Halkbank Şubesine başvurabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.