Polisler, çocuklarla Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı

Polisler, çocuklarla Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı
Adana’da polis ekipleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılını çocuklarla kutladı. Kutlama sırasında küçük bir kız, ‘100 yıl önce bu savaşı kazandığımız için duygulandım’ diyerek ağladı.

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik, Trafik Denetleme, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Atlı Polis Grup Amirliği, motorize yunus ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı dolayısıyla aralarında TOMA ve zırhlı araçlarında bulunduğu onlarca araçla şehir turuna çıktı. Ekipler, Türk bayraklarıyla donatılmış araçlarla cadde ve bulvarlardan geçerek, vatandaşları selamladı.

aw063329-02.jpg

Yüreğir Yahya Kemal Beyatlı 100’üncü Yıl İlkokulu bahçesinde tören yapan öğrenciler, siren seslerini duyunca polis ekiplerinin yanına koştu. Araçlardan inen polisler, kırmızı-beyaz renklerde giysiler giyen öğrencilerle buluştu. Öğrenciler, polis araçlarına gül fırlatarak sevgilerini gösterdi. Araçlardan inen polislerde okul bahçesinde öğrencilerle şarkı ve marş söyleyen polisler, çocuklara balon, şeker ve bayrak hediye etti.

aw063329-01.jpg

'DUYGULANDIM' DİYEREK AĞLADI

aw063329-10.jpg

Kutlama sırasında 8 yaşındaki Buğlem Karaca, ‘100 yıl önce bu savaşı kazandığımız için duygulandım’ diyerek ağladı.

aw063329-07.jpg

Çocuklar, polislerle doyasıya eğlenip, araçların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.